Olivia Bottega

Poročne obleke

Kolekcija A linij oblek je najbolj popularna, ker ustreza največ različnim postavam in oblikam telesa. Oprijeti zgornji del ter zožani pas poudari vašo silhueto, medtem ko padajoče krilo doda romantični pridih. Primerna je za vse stile porok, saj lahko izbiramo med bolj preprostimi materiali, kot tudi med bolj elegantnimi in s tem prilagajamo videz, ki ga želimo doseči.

Linija mermaid oblek je oblikovana tako, da čim manj ovira gibanje. Zgornji del je oprijet, da poudari obline, spodaj pri kolenih pa se razširi, da je obleka bolj udobna. Nekateri modeli so izdelani tudi tako, da se zgornji del krila odstrani in na ta način dobite dva različna kroja obleke.

Z vsemi detajli, kot so luksuzno bleščično blago, dolga vlečka, perle, elegantna čipka ter polno krilo se boste počutile zares kot princese. Za bolj dramatičen videz lahko izberete čipkasto blago iz tila ali svile, če želite bolj šik in eleganten videz pa saten ali mikado. Ne pozabite na dolgo vlečko, ki bo pridodala h kraljevem videzu.

Medtem ko tradicija narekuje dolgo valovito krilo, se bolj moderne in edgy neveste odločajo za trend krajših in midi kril. Vsekakor se boste v njih počutile bolj lahkotno in svobodno. Primerne so za neformalne poroke, poroke na plaži ali pa morda kot druga obleka.

Poročne obleke Olivia Bottega so ustvarile kolekcijo za neveste z oblinami, ki je elegantna, seksi, romantična in predvsem unikatna. Dobro premišljeni kroji oblek poudarijo ravno na pravih mestih ter zakrijejo na tistih, ki si jih ne bi želele izpostaviti. V tej kolekciji najdete tako klasični stil oblek, kot tudi moderni in bolj sofisticiran stil.