Poročne obleke

DSC00206_1800x1800

Poročne obleke Olivia Bottega so v nekaj letih prerasle v mednarodno blagovno znamko poročnih ter večernih oblek. Obleke so prepoznavne po svojevrstnem stilu ter kakovostni, ročni izdelavi. Zajamejo vse stile, od kreacij, ki jemljejo dih pa do preprosto padajočih A linij. Od konkurence se pomembno razlikujejo v tem, da si nevesta lahko po svoje oblikuje poročno obleko.


Rime Arodaky je prava pariška couture moda za neveste. Primerna je za vse, ki se ne bojijo izstopati in želijo nekaj več – biti ženstvene, zapeljive ter sofisticirane. Vse obleke so narejene iz prvovrstnih materialov in izbrane čipke ter ročno šivane. Čiste linije njenih krojev v kombinaciji s prosojno čipko in drugimi dramatičnimi detajli vas bodo naredile nepremagljivo šik.


Glavno vodilo italijanskega oblikovalca je zadovoljiti različne zahteve ter želje nevest. V želji ponuditi vse možne stile ter oblike poročnih oblek, so oblikovali dve kolekciji: Olympia ter Dea. Olympia je za bolj klasične ter elegantne neveste, Dea pa se poigrava z leskom, čipkami ter lahkotnostjo materialov. Nedvomno pa sta obe liniji pojem moderne ter šik neveste.


Vsi oblikovalci in vsak kos, ki smo ga izbrali za naš atelier, je v nečem poseben. Bodisi v sami izdelavi ali kroju, izbranem blagu ali pa v tem, da se preprosto opazi, da izstopa. Želimo vam ponuditi svež pristop in izbor poročnih oblek, v katerem se bodo naše neveste približale svetovni modi. Obleke so trendy, ženstvene in narejene zelo kakovostno. Poudarijo naravno žensko lepoto in mladost.